Menu

Wat wij doen

Wij geven jouw merk een originele en strategische aanwezigheid op social media en andere online kanalen, voor een betaalbare prijs.

take-away-worries

Ontzorgen
Laat onze online marketing experts en social media goeroes je het werk uit handen nemen. Wij geven niet alleen gedegen advies, maar wij voeren het ook voor je uit. Zo is je online uitstraling professioneel, doelgericht en kun jij je op je kerntaken focussen!

high-goals

Ambitieuze doelen & betaalbare prijzen
Organisaties besteden al jaren hun online marketing en social media activiteiten uit aan online marketingbureaus. Daar betalen ze flink voor, maar ze krijgen er campagnes van wereldklasse voor terug. Het iAm Social Media team legt de lat nu ook voor het MKB hoger. Wij zorgen voor een online precense om je vingers bij af te likken. En dat voor een lage vaste maandelijkse prijs.

future-is-now

De toekomst is nu
Social media verandert de manier waarop bedrijven zaken doen, communiceren met (potentiĆ«le) klanten en een merk opbouwen. Dit is een fantastische tijd voor het MKB! Ondernemingen zijn in staat om met multinationals te concurreren op een niveau en schaal die voorheen nooit mogelijk was. Wij zijn een one-stop-shop online marketingbureau voor ondernemers die zo’n kans niet aan zich voorbij laten gaan.

pricing-packages

Social media pakketten

test-your-knowledge

Test je kennis

contact-us

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Onze nieuwsbrief staat vol tips & tricks en we geven je antwoord op de meest brandende vragen van ondernemers over social media. Wij houden niet van spam, dus we gebruiken je naam en emailadres alleen om je maandelijks op de hoogte te houden.

facebook-iam iam-twitter

Zeg Hallo

Zeg Hallo